Porsche Bucuresti Vest 2 Noutati

Experimenteaza acel sentiment pur Barcelona si sentimentul de libertate. Acesta este SEAT. Descopera varietatea de modele si gaseste modelul preferat SEAT.

  1. Noutati
  2. SEAT ARONA CU LIVRARE IMEDIATA
19.09.2022
Noutati Seat

SEAT ARONA CU LIVRARE IMEDIATA

sept


Pentru mai multe detalii apelati numarul de telefon: 0732.667.836 


*Oferta pentru vanzarea vehiculelor prin PSIPAN, derulat de Administratia Fondului pentru Mediu si finantat din Fondul pentru mediu, in limita stocului disponibil.


Pretul este obtinut prin aplicarea discountului de 1.200,-- EUR cu Tva, a ecotichetului si a ecobonusului disponibile prin programul Rabla Clasic 2022, prin casarea a 2 (doua) vehicule cu o vechime de cel putin 15 ani de la data fabricatiei si cu norma de poluare Euro 3 sau inferioara , acestea din urma fiind aplicabile sub rezerva si numai in cazul reinitierii, in anul 2022, de catre Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor prin Administratia Fondului pentru Mediu a programului de stimulare a innoirii parcului auto national (“programul Rabla Clasic"). Oferta este valabila sub conditia indeplinirii de catre client a tuturor cerintelor impuse de Ghidul PSIPAN 2022 .


Oferta este supusa unor termene si conditii, este valabila in limita stocului disponibil, ecotichetul si ecobonusul Rabla Clasic fiind calculate in Euro (Cursul de schimb valutar al Porsche BANK), si nu include echipamente, accesorii sau dotari optionale.


**CO2 WLTP : 135 g/km


Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.